Access Bars

Alles in het leven komt me toe met “gemak”, “vreugde” en “glorie”

Zit je hoofd vol en sta je in de overlevingsstand?

Boek dan een Access Bars behandeling en kom weer tot rust en terug in evenwicht.

Soms heeft je lijf werkelijk behoefte om uit te rusten, te ontspannen. Je voelt je vermoeid en hebt minder energie. Waarschijnlijk heb je ook wat blokkades in je lijf.

Door de vermoeidheid te laten zien, geeft je lijf aan dat het behoefte heeft om tot rust te komen, te ontspannen. In een ontspannen staat kan je lichaam werken aan herstel.

Met Access Bars® ontlaad je als het ware stress en spanning uit je systeem. Door het lichtjes aanraken van 32 punten (bars) op je hoofd, wordt de natuurlijke energiestroom in het lichaam hersteld. Hierdoor kunnen blokkades oplossen en ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd, meer ontspanning in je lichaam en er treden veranderingen op ofwel fysiek ofwel mentaal.

Je zou het kunnen vergelijken een reset/ update van je telefoon. Het oude mag weg en maakt ruimte voor wat nieuws.

Wat zijn BARS?

De Bars zijn 32 drukpunten met energiebanen door het hoofd, waarin alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen zijn opgeslagen die jij bewust en onbewust belangrijk achtte.

Als je je Bars laat nalopen, reset  je die overtuigingen die je niet meer nodig hebt. Je bent echt niet ineens alles kwijt wat je hebt geleerd hoor. Maar je overtuigingen en gevoelens die nou eenmaal zo zijn aangeleerd vanuit je jeugd, je levenservaringen of door verwachtingen van anderen , zijn geen feiten meer. Dat zijn ze nooit geweest, maar door de inprenting vanuit vroeger lijkt dit zo.

Als baby in de buik zijn er al verwachtingen  en overtuigingen van vader en moeder die zij weer vanuit vroeger hebben meegenomen die invloed hebben op een nog ongeboren kind. 

Als je je Bars laat nalopen:

 • vertragen de hersengolven, wat gedragspatronen, overtuigingen en standpunten uit bijvoorbeeld je kindertijd toegankelijk maakt.
 • Je bent meer aanwezig in het leven zoals het nu is. Het verleden hoeft dan geen invloed meer te hebben op je toekomst. Je verandert hiermee dus ook je mogelijkheden in de toekomst, omdat je niet meer belemmerd wordt door de overtuigingen van je verleden.

In de praktijk

Bij de behandeling mag je met kleren aan op mijn massagetafel komen liggen. Je wordt toegedekt met een deken. Ik laat de energie stromen, door je hoofd, je handen en je voeten even kort aan te raken. Daarna zal ik verschillende combinaties met mijn vingers maken op je hoofd. Ik houd je hoofd enkele minuten vast en ondertussen kunnen we een praatje maken, een gesprek voeren of stil zijn. Dat is aan jou.

Affirmatie: alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie!

Affirmatie: Wordt het niet beter dan dit?

Als je klaar bent, drink je nog even wat water. Dit is van belang om de afvalstoffen die vrij zijn gekomen, goed af te kunnen voeren. Het advies is om de komende dagen ook wat extra water te drinken. Het is het beste om de 48 uur na de behandeling niet met anderen te praten over de behandeling.

Wanneer je het namelijk probeert te beredeneren, schiet je meteen weer in de verklaring en de overtuigingen. Dat zou jammer zijn in het proces. 

Een sessie kan 3 tot 4 weken uitwerken, je lichaam zou meer behoefte van zout, water en/of suiker kunnen hebben / krijgen. Door de verschuivingen kan het zijn dat het wat oncomfortabel voelt. Wat als verandering altijd anders verschijnt dan je erwacht.

Als je standpunten veranderen, ontstaat er nieuwe ruimte waar voorheen een twist zat: dat kan je waarnemen waardoor je je wellicht anders voelt, denkt of emoties het.

Behandeling duurt 75 minuten

 
Neem dan contact met me op via onderstaande knop of boek direct je Access Bars behandeling van 75 minuten. 

Hierin is tijd vrijgehouden om de behandeling voor en na te bespreken. Investering voor deze behandeling van 75 minuten is € 79,- per sessie. Wil je toch nog iets langer genieten en verdieping, is er ook een Access Bars sessie van 90 minuten is de investering € 89,95.

Ik kijk uit om je te ontmoeten, warme groet Karin Visser

Ja, ik boek direct een Access Bars behandeling

(komt een andere tijd je beter uit, laat het me weten)

Ik heb interesse in een Access Bars behandeling, neem contact met me op.

Wat is Acces Bars?

Access Bars is een tool om Access Consciousness te bereiken. Access Consciousness betekent toegang tot bewust zijn. Er bewust zijn, in het nu.

Het geeft je de ruimte om bezig te zijn met, wat is er allemaal nog meer mogelijk, welke keuze heb ik, en hoe wordt het nog beter dan dit. Het geeft je power, vrijheid en nieuwe mogelijkheden en laat lasten achter je.

 • Gemak

  Je wilt met meer gemak in het leven staan.

 • Licht

  Je wilt een meer ontspannen, licht en gemakkelijk gevoel.

 • Bevrijding

  Je wilt bevrijd worden van een vol hoofd, terugkerende negatieve gevoelens en slapeloosheid.

 • Zelfvertrouwen

  Je wilt meer van jezelf houden, meer zelfvertrouwen en een eigen identiteit.

 • Verlichting

  Je wilt verlichting van fysieke, psychische, mentale en energetische klachten, misschien verdwijnen ze zelfs als jij dit wilt.

 • Reset

  Je wilt een reset van je overtuigingen die jou steeds tegenwerken in wat je wilt.