Karin

Mijn naam is Karin Visser en ik ben sinds januari 2017 trotse eigenaar van Karin Visser Yoga.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Yin Yoga en ik was meteen verkocht. Het heeft me ontzettend geholpen om door een lastige tijd te komen na de geboorte van mijn dochter in 2014 en toen dacht ik… dit hebben meer mensen nodig! Jezelf de rust gunnen… op laten komen wat verwerkt moet worden… en te luisteren naar je lichaam.

Dat is mijn missie…!

Door mijn toenmalige coach Carolien van de Kamp, de lessen Yin Yoga en steun van familie en vrienden, ben ik in staat geweest mezelf door deze moeilijke periode heen te slaan.

Waarom Yin Yoga en Adem Coaching?
We zijn allemaal zo yang bezig de hele dag, alle ballen hoog houden, en we vergeten onze Yin-kant. We vergeten onze ademhaling. We nemen te weinig rust en lopen onszelf vaak voorbij. Ook ik liep mezelf continue voorbij. Wilde alles doen voor iedereen en stond altijd voor iedereen klaar. Vergat niets en toen kwam mijn kleine lieve meid. Die zette natuurlijk alles op z’n kop…

Ik kon niet meer alles bijhouden, ik vergat dingen, ik kon niet voor iedereen klaar staan. Dat is dus de reden waarom ik deze vorm van yoga graag wil doorgeven aan zo veel mogelijk mensen. Yin Yoga geeft lichaam en geest weer de energie die het nodig heeft. Door Yin Yoga, kan ik echt rustig worden, uit mijn hoofd komen en weer in evenwicht! Het heeft me zoveel gebracht en me vooral weer dankbaar laten zijn voor wat ik allemaal heb.

Dan de ademhaling, ook zo mega interessant. We hebben geen idee wat voor invloed je ademhaling heeft op jouw welzijn, gemoedstoestand en zenuwstelsel. Met je ademhaling bepaal jij hoe je jezelf voelt. Alleen wanneer zijn we onszelf eigenlijk bewust van de ademhaling…? Niet heel vaak. Het is zo vanzelfsprekend maar stiekem heeft het zoveel invloed. 

Denk aan hyperventilatie, angst-, depressie- en stressklachten, COPD, Covid, Astma, Bronchitis. Allemaal gebieden waarmee je dit zo goed kunt inzetten.

Adem Werkt
In 2020 heb ik mijn 200 uur durende ademopleiding van Max Strom genaamd “Inner Axis”, succesvol afgerond. Inner Axis gaat rechtstreeks over stress, angst en slapeloosheid. De eenvoudige technieken maken een diepe transformatie mogelijk en zorgen ervoor dat je je beter voelt, beter slaapt en zorgt voor je innerlijke als lichamelijke gezondheid. Kortom een hele mooie aanvulling op mijn programma.

Yin Yoga
In juni 2018 heb ik mijn 200 uur durende opleiding van José de Groot (Yoga Treat) afgerond. De eerste 100 uur was gericht op de anatomie, meditatie, Yin Yoga practice & theoriey. Afgerond april 2017. De tweede 100 uur was gericht op de energetische anatomie, Yoga filosofie, meridianen practice & theorie, bekeken vanuit de Chinese Geneeskunde!

Yoga Nidra
In 2017 heb ik me verdiept en mijn kennis uitgebreid via een online cursus over Yoga Nidra en een verdiepingsdag in oktober 2021.

Yoga met tennisballen
In december 2017 heb ik nog een workshop gevolgd bij Jasmijn Koelink op het gebied van yoga met tennisballen. Ontzettend mooie en goede aanvulling tijdens een Yin Yoga les. Het verdiept je practice en we masseren de dieper gelegen spanningspunten in je lichaam, oftewel Triggerpoints. Voor 2018 is mijn doel om me hier nog verder in te gaan verdiepen.

Doorontwikkelen
Om me nog verder te ontwikkelen ben ik aan mijn tweede coachingstraject begonnen bij dé Yoga Businesscoach Corine van Zoelen. Ik ben bezig met het opzetten van mijn online Karin Visser Yoga Academy. Wat een spannende tijd is dit. Online trajecten op gebied van Adem en Yoga. De lanceerdatum is nog niet bekend. Hoe mijn nieuwsbrief in de gaten!

Kom op de mat, kom letterlijk op adem… & zorg voor balans tussen hoofd, hart en lichaam.

Voel wat er te voelen is en negeer niet continue de signalen van je lichaam!

 

 Wil je op de hoogte blijven van al mijn activiteiten?

Inschrijven Nieuwsbrief . 

Voor een proefles, bekijk mijn lesrooster en/of neem contact met me op.

Ontdek jezelf – Ontdek Yoga – Ontdek de kracht van JOUW ademhaling