Reiki

Het Japanse woord voor “Universele Levenskracht”

***

Rei betekent “Universeel” en Ki “energie”

Onze energie verspillen we aan zoveel dingen die we ‘moeten’ doen. We nemen veel te weinig tijd voor onszelf en aan het einde van de dag is het weg. Je bent moe, nergens zin in. Je energie zit vast. Dan kan een REIKI behandeling iets voor je betekenen.
 
Reiki gaat om energie, meer prana en het werk ook als je het niet geloofd. Alles bestaat uit energie, je gedachten, je emoties, je lichaam. Deze energie kan verstoord raken, waardoor je allerlei lichamelijke en of emotionele klachten kunt ervaren. 
Reiki gaat om de energie weer te laten stromen in je lichaam, het lichaam vertrouwen geven om los te laten.
 
Reiki Behandeling: Reiki kan je helpen om deze energie weer in balans te krijgen en te aarden, door het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Inmiddels ben ik in mei 2023 ingewijd als REIKI MASTER, door Tineke Krekels van “Niemand is een Eiland”.
Het is fijn om de energie te voelen, de Reiki energie te werken en deze door te geven via mijn handen.
 
Na een kort gesprek, stem ik eerst op je af en voel ik wat jij nodig hebt. Mijn handen worden getrokken naar die plek waar het meeste nodig is. Daarnaast zorgen we weer voor goede doorstroming naar de voeten zodat jij weer meer in contact komt met de aarde.

Wat je voelt tijdens een Reiki behandeling, verschilt per persoon. Je kunt het er warm van krijgen, je kunt tintelingen in je lichaam voelen, emoties kunnen opkomen en je kunt er van in slaap vallen. Je zult er in ieder geval van tot rust komen en kunnen ontspannen. 

Energie laten stromen: Ik probeer jouw energie weer te laten stromen. Heb je blokkades of pijnlijke plekken? Ik leg mijn handen op je rug, been, heupen of schouders, om die plek te verzachten. Zo krijgt dat specifieke gebied, jouw liefde en aandacht wat het behoort te krijgen. Je stelt je open en je energie gaat weer stromen. Daarnaast kan het jou dát vertrouwen geven om los te laten, wat nodig is!

Benieuwd wat Reiki voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op via onderstaande knop of boek direct je Reiki behandeling. 

Een Reiki sessie duurt 75 minuten. Investering is € 79 per sessie. Bij een uitgebreide Reiki sessie van 90 minuten is de investering € 87 per sessie.

Ik kijk uit om je te ontmoeten, warme groet Karin Visser

Ja, ik boek direct een Reiki behandeling

(komt een andere tijd je beter uit, laat het me weten)

 • Kies Reiki

  Voor je gezondheid, voor je energie en weerstand, voor je persoonlijke ontwikkeling en groei.

 • Levensenergie

  Door reiki laat je je levensenergie weer stromen en je zelf herstellend vermogen blijft krachtig.

 • Vertrouwen

  Door het geven van reiki, proberen we je het vertrouwen te geven om zaken los te laten wat nodig is zodat je energie weer optimaal gaat stromen.

 • Reiki Principes

  Zal ik niet boos zijn
  Zal ik me geen zorgen maken
  Zal ik dankbaar zijn
  Zal ik mijn werk eerlijk doen
  En vriendelijkheid tonen aan elk levend wezen.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse natuurgeneeswijze, die werkt met het doorgeven van levensenergie via je handen. Deze energie wordt Ki genoemd. Deze levensenergie, die in de yogaleer bekend is als prana, is de energie die door elk levend wezen stroomt en die ervoor zorgt dat je gezond bent en blijft, doordat het zelf herstellend vermogen van je lichaam goed werkt. Als je levensenergie verstoord raakt, ervaar je dat bijvoorbeeld als onbehagen, onrust of zelfs ziekte.

Door middel van reiki kun je ervoor zorgen dat je levensenergie weer krachtig genoeg wordt en in balans komt. Hierdoor ga je je beter voelen en kan het zelf herstellend vermogen van je lichaam optimaal werken.