Geslaagd!

Yes… ik ben geslaagd voor de opleiding Yin Yoga II

Joehoee, na al dat harde werken is het me gelukt. Afgelopen zondag 10 juni kreeg ik te horen dat ik mijn praktijk examen goed heb afgerond. Ohhhh wat viel er veel van me af.

Op vrijdag 8 juni deed ik eerst mijn theorie examen en heb die zelfs met een 9,2 afgerond, waarna ik die dag de examenlessen heb gevolgd van de andere examenkandidaten. Op zaterdagochtend om 10:15 uur was het de buurt aan mijn groepje. Ik heb de afgelopen maanden deze les voorbereid met Marty en Heidi maar ook samen met al mijn yogi’s die mijn lessen volgen. Want ook zij waren de proefpersonen voor het examen. Super dankbaar dat ze me de gelegenheid hebben gegeven om te kunnen oefenen.

D A N K B A A R

Ook voor Yvette Kruisinga die me geholpen heeft met Voetreflex en Mariska Steens voor de heerlijke massages. Dank je wel dames

Na een weekje wat rust, mezelf een sauna dag te hebben gegund. Gaan we volgende week er weer tegenaan. Kijken hoe ik mijn droom verder kan verwezenlijken om yoga, meditatie geïntegreerd te krijgen in het bedrijfsleven. Mensen staan veel te veel onder spanning en krijgen niet te mogelijkheid om te ontladen. Of ze weten niet hoe. En daar wil ik ze bij helpen.

Daarnaast staan er nog een aantal leuke dingen op het programma:

  1. Fabriek Magnifique – workshops Yin Yoga – op 7-8 juli
  2. Buitenyoga sessies bij mij in de tuin – zondag 24 juni 2018 aanstaande
  3. September mijn Yoga retreat.
  4. ME-time dag (wordt nog gepland)

De komende tijd ga ik gebruiken om alles goed op papier te zetten m.b.t. mijn vervolgstappen en ik houd jullie natuurlijk ook graag op de hoogte.


Karin Visser Yoga tijdens Fabriek Magnifique !
Tijdens de dagen van dit Festival geef ik in de ochtenden workshops en de opbrengst komt ten goede van het goede Doel “Pieter Brueghelhuis”. Als je geïnteresseerd bent in wat ik ga doen, klik op deze link en dan kun je meer lezen over de activiteiten tijdens Fabriek Magnifique in Veghel op 7 en 8 juli.

Ik hoop dat je jezelf inschrijft voor 1 of meerdere workshops en doneer dan voor het goede doel. Voor zondag heb ik al een aantal aanmeldingen ontvangen. Tot dan.
DANK je wel!

 

Buitenyoga in eigen tuin !
Zondag 24 juni aanstaande – 9:00-10:30 uur organiseer ik weer een workshop Buitenyoga – Intiem karakter – Rustige omgeving – Energiek starten van de zondag
Kleine groep, max. 6 personen
Persoonlijke aandacht

Als je geïnteresseerd bent in deze workshop? Klik op deze link: http://eepurl.com/dxguIb

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Mochten de weersvoorspellingen ons niet gezind zijn, dan moet ik natuurlijk helaas afzeggen.

 

Yin Yoga in de zomer!
Gedurende de maanden juli en augustus geef ik gewoon op maandag avond en dinsdagavond mijn yogalessen in Keldonk en Veghel.
Omdat niet iedereen van mijn vaste groep komt in de zomermaanden heb ik een aantal plekken vrij voor mensen die een keer Yin Yoga willen ervaren.

Super mooie meditatieve vorm van Yoga. Jezelf de rust gunnen die je zo nodig hebt.
In Keldonk op maandagavond
– van 20:45-21:45 uur – nog 6 plekken vrij
In Veghel op dinsdagavond
– van 19:15 – 20:15 uur – in juli VOL – in augustus nog 4 plekken vrij
– van 20:45-21:45 uur – nog 4 plekken vrij

Heb je interesse, laat het me weten via email of via mijn website en het contact formulier. Je bent altijd welkom.

 

Yoga retreat Zuid Frankrijk – KADO voor jou!
Ben je toe aan….
meer energie, ontspannender – vrolijker – uitgerust zijn – even weg van de dagelijkse bezigheden?

Ga dan met me mee naar Zuid Frankrijk.
Naar het super mooie, luxe landgoed Domaine la Douce France. 

En ik heb een kado voor jou…!
Nog 2 aanmeldingen en we kunnen gaan… hoe tof is dat!
Dat zou voor mij het allermooiste kado zijn van dit jaar… ECHT….!
Samen met jullie naar dit mooie resort.

Wat is nu het kado? De eerste 8 aanmeldingen ontvangen van ons een

GRATIS ontspanningsmassage.

Om je nog meer tot rust te laten komen tijdens dit weekend. Een ontspanningsmassage ter ondersteuning om alles even los te laten. De boel de boel te laten. Klik “hier” en geef je snel op 

Geef jezelf dit weekend kado en dan komt er nog een extra kado bij…

 

Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die me hebben gesteund de afgelopen 2 jaar gedurende mijn opleiding. Ik heb veel van ze gevraagd maar kijk eens waar we zijn gekomen. De yogi’s in mijn lessen… dank je wel voor alle tips en tops!

Er is veel gebeurd en ik hoop dat ik het kadootje krijg om met een aantal deelnemers naar Zuid Frankrijk te gaan. Echt waar!

Yin Yoga heeft mezelf zo geholpen om de balans weer terug te vinden en dat gun ik JOU OOK!

Heel veel liefs
Karin Visser