Hallo 2019, nieuw jaar, nieuwe workshops

Het nieuwe jaar is weer begonnen…

Hallo 2019, je bent begonnen en we zitten alweer halverwege januari. Zoveel ideeën zoveel wensen maar het belangrijkste is… een GEZOND 2019, dat wens ik je en je gezin/familie van harte toe.

Mijn jaarplanning
Vorig jaar heb ik in december-januari mijn jaarplanning gemaakt voor 2018.
Daarop de planning gedaan, wat ik wanneer wil doen. Heel belangrijk… wanneer heb / neem ik vakantie en tijd voor mijn gezin… en wanneer ga ik workshops geen, buitenyoga, yogaretreat en opleiding.
Tijdens de kerst heb ik teruggekeken naar de jaarplannen en waarempel… de planning tot en met augustus 2018 was helemaal uitgekomen. Ook zelfs de buitenyoga sessies welke ik had gepland, waren exact op die dagen ook uitgekomen.
Nu denk je… je kijkt toch terug van wat je hebt gepland… maar m.b.t. de Buitenyoga sessies had ik dat niet gedaan en toch zijn ze die dagen gehouden. Tof hé

Dus voor 2019 heb ik weer een jaarplanning en hij is bijna af.
Ben benieuwd wat ik in 2019 wil manifesteren.

Lessen – Workshops – ME-time dag
Inmiddels zijn de regulieren lessen weer begonnen en mijn eerste workshop Aroma & Yoga was afgelopen weekend een feit! Het was echt een hele gave, bijzonder workshop met de etherische oliën van Young Living.

Kom je ook een dagje “MINDER DOEN” – 9 februari 2019? 
Over 3 weken, op zaterdag 9 februari aanstaande organiseer ik weer een nieuwe ME-time dag met een extraatje erbij deze keer. Een minicursus (zelf) voetreflex
Daarin leer je hoe je voetreflexologie bij jezelf kunt toepassen. Deze grepen worden je geleerd door Yvette Kruisinga. https://www.voetreflex-veghel.nl.
Dit is echt een hele mooie aanvulling op het thema van de dag… MINDER DOEN…
Klik snel op onderstaande button voor meer informatie – of inschrijven voor deze mooie dag.

ME-time dag incl. minicursus zelf-voetreflex – klik hier

 

Nieuwe workshops…

Zoals je misschien al hebt gezien, heb ik ook een drie-tal nieuwe workshops.

  • Yoga with balls (tennisballen)
  • Yoga & Reiki
  • Aroma & Yoga

Inmiddels hebben deze workshops de eerste editie gehad en ieder op zich was en is een unieke ervaring.
Yoga with balls – richt zich op de Triggerpoints in je lichaam. Harde knopen welke je met een normale massage moeilijk loskrijgt. Met de tennisballen kun je dieper in je weefsels komen en zo deze pijnlijke punten masseren.

Yoga & Reiki zorgt ervoor dat je energie weer goed gaat stromen. Blokkades kunnen worden opgelost en die gebieden waar je vast zit krijgen die aandacht die ze verdienen. Jouw universele energie kan weer stromen!

Aroma & Yoga geeft op een andere manier weer kracht aan jouw lichaam. Ben je gestresst, dan gebruik je een olie die rust geeft. Heb je hulp nodig m.b.t. weerstand dan is een combinatie van 3 oliën gemengd met amandelolie een mooie optie om een roller van te maken en dat onder je voeten te smeren. Allemaal opties en teveel om op te noemen

Tijdens de workshop maken we gebruik van onze reuk en wordt bij ieder chakra punt (7) in je lichaam een olie afgestemd wat kracht en ondersteuning geeft aan dat betreffende Chakra punt. Zo zorg je ervoor dat je weer in balans kunt komen, je de rust geeft om te werken aan de processen die er zijn.

Wil je meer weten over bovenstaande workshops? en de planning wanneer ze worden gehouden?
Houdt dan mijn website, Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram in de gaten.
Nieuwe data volgen nog.
 

Workshop – Boost je energie met Yoga & Voeding
is het thema van de workshop die ik geef, op zaterdag 16 maart aanstaande, samen met Kim Hellings van Voeding & Huidpraktijk uit Veghel

Tijdens deze workshop laten we je zien, proeven en ervaren hoe je meer uit jezelf kunt halen. Hoe je meer energie krijgt met Yoga en Voeding!
We eindigen deze ochtend met een hele lekkere, voedzame lunch.

De kosten van deze workshop zijn € 39,- p.p.
Heb je interesse? klik op onderstaande knop voor meer informatie.
Zien we je dan?

Boost je energie met Yoga & Voeding – meer info