Magie van de Zwarte Toermalijn

De magie van de Zwarte Toermalijn.

Afgelopen maand was ik bij Siepie’s in Veghel. Een winkel met edelstenen en mineralen. Daar hoorde ik een dame vragen naar de Zwarte Toermalijn want die wilde ze bij haar meterkast leggen om de stralingen tegen te gaan. Heel gefascineerd heb ik dat gesprek afgeluisterd… want ze had het over vermoeidheid, naar bed gaan en weer moe eruit komen.

Simone, eigenaresse van Siepie’s, vertelde dat we tegenwoordig blokken energie tegen ons aankrijgen. Door alle verschillende soorten apparatuur zoals, mobiele telefoons, tv’s, ipads, wifiversterkers etc. zijn het geen golven meer die tegen ons aankomen maar blokken energie en dat vergt heel veel van ons. Daarnaast gebruiken we tegenwoordig geen gewone wekker meer naast ons bed maar onze telefoon.

Zonder dat we het in de gaten hebben verstoord die telefoon je slaapritme.

Ik voelde meteen…. ik wil ook zo’n steen… en zo heb ik sinds 2,5 week een zwarte toermalijn langs mijn bed en beneden voor de tv en sindsdien word ik veel uitgeruster wakker.

Komt dit bekent voor? Lees hieronder de tekst van de foto. Informatie komt van Siepies uit Veghel (www.siepies.nl). De winkel is gevestigd in de Kalverstraat in Veghel. Ga ernaartoe en informeer naar de steen.

Het helpt echt! Ik raad het iedereen aan.

Namasté